Качамак със синьо сирене и кашкавал

Дата: 20.12.2017
Източник: поли
ТИТЛА: Чирак
Качамак със синьо сирене и кашкавал
 
Необходими продукти:
200 г качамак
100 г краве масло
100 г кашкавал
100 г синьо сирене
100 г краве сирене
1/2 ч. л. сол
1 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Качамакът се сварява в 500 мл вряща и подсолена вода, заедно с половината масло и настъргания кашкавал.
Приготвя се до готовност, според указанията върху опаковката.

2
Във всяка порция, с помощта на метален пръстен (ринг), се слага от готовия качамак и се изчаква, леко да изстине.

3
Останалото масло се загрява с червения пипер в тиган, на слаб огън.

4
Сирената се натрошават с вилица.

5
Качамакът се поръсва със сирената и се полива с маслото.


Съвет:
Задължително се сервира с добро настроение и студена чорба от зелев сок, праз и печени люти червени чушки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


153 ДУШИ ОНЛАЙН
milenka коментира рецептата Хрупкав хляб със сусам
Angelina Daneva се регистрира в сайта.
ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта