Качамак със синьо сирене и кашкавал

Дата: 20.12.2017
Източник: поли
ТИТЛА: Чирак
Качамак със синьо сирене и кашкавал
 
Необходими продукти:
200 г качамак
100 г краве масло
100 г кашкавал
100 г синьо сирене
100 г краве сирене
1/2 ч. л. сол
1 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Качамакът се сварява в 500 мл вряща и подсолена вода, заедно с половината масло и настъргания кашкавал.
Приготвя се до готовност, според указанията върху опаковката.

2
Във всяка порция, с помощта на метален пръстен (ринг), се слага от готовия качамак и се изчаква, леко да изстине.

3
Останалото масло се загрява с червения пипер в тиган, на слаб огън.

4
Сирената се натрошават с вилица.

5
Качамакът се поръсва със сирената и се полива с маслото.


Съвет:
Задължително се сервира с добро настроение и студена чорба от зелев сок, праз и печени люти червени чушки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта