Как да извлечем повече аромат от подправките?

Ароматни хитринки в кухнята
Източник: Бон Апети
Дата: 02.03.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 

Начин на приготвяне:
1
Преди да смелите (или да стриете подправките в хаванче), първо ги запечете за кратко на сух тиган.
2
Така ще активирате всички аромати.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: