Изхвърля ли се саламурата от моцарела?

Дата: 22.11.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:

Начин на приготвяне:
1
Вместо да изхвърляте саламурата на моцарелата може да я използвате като основа на сос за паста.
2
Изсипете саламурата в горещата тенджера, в която току-що сте сварили пастата.
3
Сложете натрошено сирене и разбъркайте с песто.
4
Накрая върнете пастата и готово.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2016
Моцарелата се топи от висока температура, а не се превръща в гумена топка.
3.
Изпрати
лично съобщение

30.11.2015
В горещата тенджера не се слага моцарелата, а саламурата от моцарелата
2.
Изпрати
лично съобщение

24.11.2015
В горещата тенджера моцарелата се превърна в гумена топка, а саламурата е твърде рядка за сос. Съжалявам, но това не е от добрите ви идеи.
1.
Изпрати
лично съобщение

23.11.2015
Много добра идея! Ето го и бързия обяд!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Дени Маринова коментира рецептата Сьомга на тиган
monikabella555 се регистрира в сайта.
Ивайло се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Хрупкав хляб със сусам
Angelina Daneva се регистрира в сайта.
ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта