Изхвърля ли се саламурата от моцарела?

Дата: 22.11.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:

Начин на приготвяне:
1
Вместо да изхвърляте саламурата на моцарелата може да я използвате като основа на сос за паста.
2
Изсипете саламурата в горещата тенджера, в която току-що сте сварили пастата.
3
Сложете натрошено сирене и разбъркайте с песто.
4
Накрая върнете пастата и готово.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2016
Моцарелата се топи от висока температура, а не се превръща в гумена топка.
3.
Изпрати
лично съобщение

30.11.2015
В горещата тенджера не се слага моцарелата, а саламурата от моцарелата
2.
Изпрати
лично съобщение

24.11.2015
В горещата тенджера моцарелата се превърна в гумена топка, а саламурата е твърде рядка за сос. Съжалявам, но това не е от добрите ви идеи.
1.
Изпрати
лично съобщение

23.11.2015
Много добра идея! Ето го и бързия обяд!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта