Ягодов оцет

Дата: 09.05.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г ягоди
250 мл бял винен оцет
4 стръка мащерка
1 с. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Ягодов оцетЯгодите се пасират със захарта и мащерката.
2
Ягодов оцет 2Добавя се оцетът и отново се пасира. Сместа се оставя да престои 2 часа.
3
Ягодов оцет 3След това се прецежда през марля за около 2 часа, без да се притиска, за да не стане мътен оцетът.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

20.06.2016
много приятен
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Berkay Ibryamov се регистрира в сайта.
Steliana Stefanova коментира рецептата Гратен от праз
Sun Chaser сготви Миш-маш
Yana Blagoeva се регистрира в сайта.
nellyan коментира рецептата Крем супа с карфиол
svilcho84 се регистрира в сайта.
Иванела коментира рецептата Винен кебап с бял ориз
Рози коментира рецептата Шишчета със свинско и ананас
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта