Ядкова сметана

Дата: 23.03.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г кашу
50 г кокосово масло
1 шушулка ванилия
3 с. л. мед
 

Начин на приготвяне:
1
Ядкова сметанаКашуто се накисва за една нощ във вода. След това се отцежда и се измива добре. Смила се в блендер, заедно с кокосовото масло, меда и семената от шушулката ванилия.
2
Ядкова сметана 2Постепенно се прибавят и около 4 с. л. вода. Получената „сметана“ от кашу е подходяща за гарниране на всякакви десерти.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ioni се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
SuperMag коментира рецептата Лесен плодов сладолед
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта