Ядкова сметана

Дата: 23.03.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г кашу
50 г кокосово масло
1 шушулка ванилия
3 с. л. мед
 

Начин на приготвяне:
1
Ядкова сметанаКашуто се накисва за една нощ във вода. След това се отцежда и се измива добре. Смила се в блендер, заедно с кокосовото масло, меда и семената от шушулката ванилия.
2
Ядкова сметана 2Постепенно се прибавят и около 4 с. л. вода. Получената „сметана“ от кашу е подходяща за гарниране на всякакви десерти.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Булгур пилаф със спанак
Krasimir Petrov се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
dragonfairy се регистрира в сайта.
ani_borisowa коментира рецептата Огретен от картофи
Ivaylo Dimitrov се регистрира в сайта.
Max Semeen Profil се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Веганска майонеза
Бон Апети коментира рецептата Тарт "Татен"
Nikolay Dimovski се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта