Вегански пармезан

Дата: 06.03.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
80 г сурови небелени бадеми
4 с. л. хранителна мая
1 ч. л. сух чесън
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Вегански пармезанВ блендер се смилат ядките с маята, чесъна и солта.
2
Вегански пармезан 2Трябва да се получат фини трохи. По желание може да се добавят още мая и сух чесън на вкус.

3
Вегански пармезан 3Съвети:
Може да използвате всякакви ядки, ние препоръчваме бадеми, кашу и лешници.
В зависимост от ядките, които сте избрали, вкусът на пармезана ще бъде различен.

Поръсвайте с него салати и постни ястия – със сигурност ще овкуси много добре и ще разнообрази постната храна.

Съхранявайте го в буркан, най-добре в хладилник. Може да издържи до 1–2 месеца.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта