Бекон от патладжани

Дата: 27.09.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 патладжана (тънки)
50 мл светъл соев сос
50 мл зехтин
2 ч. л. мед
1 ч. л. пушен червен пипер
1/4 ч. л. сух чесън
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Бекон от патладжаниПатладжаните се режат на филийки, посоляват се и се оставят за 15 минути, за да се отцедят от горчивата течност. Измиват се и се подсушават добре.
2
Бекон от патладжани 2Соевият сос се разбърква със зехтина, меда, пушения червен пипер, сухия чесън, сол и черен пипер на вкус.
3
Бекон от патладжани 3Патладжаните се намазват със сместа, прехвърлят се в тави, застлани с хартия за печене и се пекат около 10 минути в загрята на 175 градуса фурна, с вентилатор. Обръщат се и се пекат още 8 минути.
4
Бекон от патладжани 4След това се оставят да се охладят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елена Финджикова се регистрира в сайта.
Stella Katsarova коментира рецептата Обърнат кейк с цитруси
Емо се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта