Песто росо
Лора и Стоян
150 г сирене „Рикота“ 80 г сирене „Пекорино“ 4 червени чушки 2 домата 1 глава червен лук 1 пеперончино 4 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2018 Добавих босилек към пестото и замених "Пекорино" с Пармезан.
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2017 Приятна добавка за ястия и брускети :)
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2017 Невероятно вкусно
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2017 Супер лесна рецепта и става много вкусно песто.Задължително го пробвайте!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2017 Чудесно е, даже и без сирената е много вкусно, с тях също , разбира се.
| ![]() |
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...