Песто росо

Дата: 27.06.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г сушени домати (мариновани и отцедени)
40 г филирани бадеми
30 г сирене „Пармезан“
80 мл зехтин
2 скилидки чесън
2 стръка босилек
1 с. л. тъмен балсамов оцет
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Песто росоБадемите се запичат на сух тиган, изваждат се и се охлаждат.
2
Песто росо 2Пармезанът се настъргва.
3
Песто росо 3Смила се в блендер, заедно със скилидките чесън, зехтина, босилека, оцета, сол на вкус, сушените домати и бадемите.
4
Песто росо 4Готовото песто се съхранява в буркан, в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Meglena Lazarova коментира рецептата Шоколадов мус
ani_borisowa коментира рецептата Панирани миди с млечен сос
Ruslan Dimov коментира рецептата Баба Гануш с бял шоколад
Веселина Ковачева се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova публикува рецептата Ябълкови кнедли
таня кралева се регистрира в сайта.
Тодор Папучаров се регистрира в сайта.
Гергана Николова-Каспарян се регистрира в сайта.
Mariya Georgieva Hristeva се регистрира в сайта.
Mihaela Zaneva публикува рецептата Мъфини с банан и касис
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта