Как да направим зеленчуков чипс?

Красиво, пъстро и полезно
Източник: Бон Апети
Дата: 30.08.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете на тънки филийки различни зеленчуци – картоф, цвекло, морков...
2
Бланширайте картофите за 2-3 минути. Другите зеленчуци не се нуждаят от бланширане.
3
Сложете нарязаните зеленчуци в тавичка, залейте ги с олио и ги посолете.
4
Печете, докато станат хрупкави.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Бон Апети коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Бон Апети коментира рецептата Баница с овесени трици
Бон Апети коментира рецептата Дип от патладжани
Бон Апети коментира рецептата Сурова морковена торта
Бон Апети коментира рецептата Пилешка пита с фиде
Бон Апети коментира рецептата Есенно минестроне
Бон Апети коментира рецептата Риба с паста на фурна
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: