Канапе с яйчен меланж

Източник: Бон Апети
Дата: 16.06.2010
Канапе с яйчен меланж
 
Необходими продукти:
200 г хляб (черен тост)
3 яйца
80 г майонеза
15 г горчица
20 г пресен лук
20 г магданоз
2 г сол
2 г бял пипер



Начин на приготвяне:
1
Яйцата се сваряват и се нарязват на кубчета.
2
Прибавят се майонезата, горчицата, наситнените магданоз и пресен лук. Сместа се овкусява със солта и пипера и се разбърква внимателно.
3
Хлябът се нарязва на канапета и отгоре се разпределя яйчният меланж. Декорира се по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


111 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: