Шоколадов омлет
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2022 Страхотна рецепта. Много вкусна, ароматна! Глюкозата замених с мед и глазурата се получи.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2014 И моята глазура се разтече(приготвих я с мед, не с глюкоза). :(
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2013 \" Бон апети \", тази есенна тортичка е много, много вкусна. Страхотна рецепта, приготвя се бързо и лесно.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2013 Много вкусен сладкиш, но карамелът ми стана рядък и протече. Може би защото ползвах мед, а не глюкоза, знам ли и аз.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2013 Току-що я направих... И глазурата ми стана ЧЕРНА! :) Малко неприятно прозира и се вижда долният светъл блат. Обаче вкусът и ароматът на съставките компенсират. Надявам се гостите ми утре да я харесат!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...