Карамелизиран чийзкейк

Дата: 30.04.2010
Източник: Бон Апети
Карамелизиран чийзкейк
 
Необходими продукти:
800 г крем сирене
250 г захар
4 яйца
1 ванилия
кората от 1 лимон
1 пакет шоколадови бисквити
100 г захар за карамелизиране
 

Начин на приготвяне:
1
Бисквитите се натрошават надребно в тавичка, покрита с пергаментова хартия.
2
В купа се разбъркват сиренето, захарта и яйцата, добавя се настърганата лимонова кора и ванилията и отново се бърка. Сместа се изсипва върху бисквитите и се пече 40 минути на температура 160 градуса.
3
В тиган се карамелизира захарта и с нея се полива изпеченият чийзкейк.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


173 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта