Карамелизиран чийзкейк

Дата: 30.04.2010
Източник: Бон Апети
Карамелизиран чийзкейк
 
Необходими продукти:
800 г крем сирене
250 г захар
4 яйца
1 ванилия
кората от 1 лимон
1 пакет шоколадови бисквити
100 г захар за карамелизиране
 

Начин на приготвяне:
1
Бисквитите се натрошават надребно в тавичка, покрита с пергаментова хартия.
2
В купа се разбъркват сиренето, захарта и яйцата, добавя се настърганата лимонова кора и ванилията и отново се бърка. Сместа се изсипва върху бисквитите и се пече 40 минути на температура 160 градуса.
3
В тиган се карамелизира захарта и с нея се полива изпеченият чийзкейк.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


147 ДУШИ ОНЛАЙН
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
Plamena Nikolova коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SylwiaFrancesco Atanasowa Casertano се регистрира в сайта.
Емилиян Тошев се регистрира в сайта.
Росица Страхилова се регистрира в сайта.
assiad се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта