Карамелизирани ябълки

Дата: 12.04.2010
Източник: Бон Апети
Карамелизирани ябълки
 
Необходими продукти:
500 г ябълки
4 с. л. кафява захар
 

Начин на приготвяне:
1
Ябълките се почистват от семките, режат се на лодки и се поставят в тавичка за печене.
2
Поръсват се със захарта и се пекат около 10 минути на 200 градуса.
 
 
Съвет:
Може да се поднесат с топка сладолед или с 1 с. л. заквасена сметана на порция.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Лора Ковачева се регистрира в сайта.
Милена коментира рецептата Провансалски хляб (фугас)
Milko Balabanov коментира рецептата Свинско със сини сливи
Milko Balabanov се регистрира в сайта.
Асен Божанов се регистрира в сайта.
Dimitrina Krasteva коментира рецептата Брауни с ядки
Elena Doneva се регистрира в сайта.
Камелия Петкова се регистрира в сайта.
Stefka Ivanova се регистрира в сайта.
Николай Младенов се регистрира в сайта.
Илиян Петров коментира рецептата Праскови в тесто
Илиян Петров се регистрира в сайта.
Катя Манова се регистрира в сайта.
Надежда се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта