Следястие от круши, пълнени със сирена

Източник: Бон Апети
Дата: 17.03.2010
Следястие от круши, пълнени със сирена
 
Необходими продукти:
8 круши
200 г меко сирене с орехи „Сен Жулиен“
200 г синьо сирене „Блю де Гес“
200 г сирене „Камамбер“


Начин на приготвяне:
1
Крушите се отрязват малко под дръжката и се издълбават внимателно с помощта на чаена лъжичка.
2
Сирената за плънката се намачкват добре в купичка. Крушите се пълнят със сместа, поставят се в тавичка и се пекат около 10 минути в загрята на 180 градуса фурна.
3
Сервират се леко охладени.
 
 
 
Съвети:
Предястието може да бъде поднесено като салата, ако крушите се нарежат на шайби, сиренето се натроши и се поднесат върху накъсана маруля, овкусена с малко балсамов оцет и зехтин.
Подходяща напитка е бяло десертно вино.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


125 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: