Гъбена супа с ечемик
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2018 Страхотна супа, но смятам, че за тази рецепта трябва да се посочи грамажа на карфиола, защото от 1 глава използвах 3/4 и накрая пак стана прекалено гъста(като каша).
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Хубава супа за сезона но я хапваме с крутони!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...