Гъбена супа с ечемик
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2018 Страхотна супа, но смятам, че за тази рецепта трябва да се посочи грамажа на карфиола, защото от 1 глава използвах 3/4 и накрая пак стана прекалено гъста(като каша).
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Хубава супа за сезона но я хапваме с крутони!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...