Яхния от зелен фасул
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2024 Сосът е много вкусен! Бих го изпробвала и с препоръчаната къри масала, за да изгубя леко сред останалите подправки вкуса на кимион, който не ми е любим. Оставих яйцата с мек жълтък, но съм сигурна, че с този сос може да се изяде и твърдо сварено яйце. :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2015 :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2015 Лесна , бърза и най-вече вкусна рецепта!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2014 Става бързо и е много вкусно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2014 Вместо чили, сложих лют пипер. Честно казано, не ми се получи много добре! Прекалено много подправки станаха и като че ли беше тежко. Но това с яйцата отгоре е върхът - ще го правя често на по-обикновен доматен сос :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...