Песто от див чесън с рикота
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2020 Хареса ми как се комбинира с пушената сьомга, но не бих го направила отново.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2019 Доста приятен и приятно изглеждащ обяд! Вместо див лук използвах обикновен пресен. Нямах пушена сьомга, затова я запекох леко на фурна. Благодаря на Бон Апети за рецептата!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...