Фарфалe с камамбер и бекон
Лора и Стоян
за сместа за наденици: 500 г свинска плешка 1 ч. л. семена от резене 3-4 зърна бахар 10 г сол 1/2 ч. л. черен пипер на зърна тънки свински черва | за пастата: 400 г спагети 200 г замразен грах 300 г от каймата за наденици 100 г сирене „Пармезан“ 1 глава лук 2 скилидки чесън 40 г сушени домати (в зехтин) 200 мл течна животинска сметана 30 мл зехтин 200 мл бяло вино 4 стръка мащерка сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...