Тромпетини със сьомга и каперси

Дата: 02.10.2018
Източник: Красимир
ТИТЛА: Помощник готвач
Тромпетини със сьомга и каперси
 
Необходими продукти:
500 г паста
400 г сьомга
100 г каперси
100 г зелени маслини
100 г сушени домати
1 глава червен лук
5 скилидки чесън
1 стрък босилек
60 г сирене „Пармезан“
200 г настърган пушен кашкавал
350 мл готварска сметана
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Сваряваме паста във вряща вода. Отцеждаме я. Почистваме сьомгата и я нарязваме на жулиени. Овкусяваме я със сол и пипер.
2
В намазнена тиган запържваме за кратко сьомгата, изваждаме я. В същия тиган запържваме наситнения лук. Добавя се наситненият чесън, каперсите, наситнените маслини маслините и наситнените домати и всичко се запържва за кратко. Добавяме сметаната, сол и пипер на вкус.
3
Бъркаме за кратко, докато се сгъсти и добавяме настъргания пармезан, разбъркваме. Добавяме сьомгата, наситненият босилек и пастата, разбъркваме и оставяме да покъкри за 1-2 минути. Сервираме с настъргания кашкавал и украсяваме с листа босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта