Лазаня „Болонезе“ в йенска тавичка
Лора и Стоян
500 г паста „Фарфалe“ 250 г сирене „Камамбер“ 80 г сирене „Пармезан“ 200 г пушен бекон (цяло парче) 1 глава лук 2 скилидки чесън 600 мл мляко 50 г краве масло 4 стръка мащерка 2 стръка магданоз 2 с. л. брашно сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...