Боб с наденица

Дата: 02.02.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пушена наденица
150 г бекон
250 мл пилешки бульон
200 мл червено вино
2 консерви бял боб от консерва (400 г)
1 консерва домати на кубчета (400 г)
2 стръка праз (бялата част)
3 скилидки чесън
1 стрък стеблена целина
1 морков
2 стръка мащерка
1 стрък розмарин
1 с. л. брашно
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Боб с наденицаБеконът се нарязва на средно големи кубчета, а наденицата – на дебели шайби. Запържват се в сух тиган до златисто и се изваждат.
2
Боб с наденица 2Празът, морковът, целината и чесънът се нарязват на малки кубчета. Запържват се в мазнината от бекона и наденицата.
3
Боб с наденица 3Прибавя се брашното, разбърква се, докато се запържи до златисто. Налива се виното.
4
Боб с наденица 4Щом се редуцира, в съда се връщат беконът и наденицата.
5
Боб с наденица 5Налива се бульонът, разбърква се добре, за да се размие брашното, прибавят се наситнените мащерка и розмарин, доматите и отцеденият боб. Овкусява се със сол и черен пипер.
6
Боб с наденица 6Вари се още десетина минути и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


206 ДУШИ ОНЛАЙН
Десита Пенева се регистрира в сайта.
Veselina Marinova се регистрира в сайта.
Irina Marudina се регистрира в сайта.
Rumiana Angelov се регистрира в сайта.
satyo коментира рецептата Сладкиш със сушени кайсии
Plamena Ivanova коментира рецептата Леща яхния
Plamena Ivanova се регистрира в сайта.
Жанет Таракчиева се регистрира в сайта.
Катя Александрова се регистрира в сайта.
Bettyna Venkova коментира рецептата Булгур с мляко
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта