Картофена крем супа

Дата: 02.08.2014
ТИТЛА: Чирак
Картофена крем супа
 
Необходими продукти:
4 големи картофа
200 мл прясно мляко
50 г масло
сол и черен пипер на вкус
за крутоните:
2 филийки хляб
3 с. л. масло
чесън на прах (по желание)
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се сваряват в подсолена вода. След като се сварят, се намачкват и към тях се добавя прясното мляко и се слага на котлона да заври. След което се добавя разтопеното масло, черният пипер и сол на вкус.
2
Хлябът се нарязва на крутони и се слага в купа, залива се със зехтина и се обърква. Изсипват се в тава и се запичат до златисто във фурната.
3
Супата се сервира топла с крутоните. Да ви е сладко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
Violeta Beleva се регистрира в сайта.
Бен коментира рецептата Пиле с прясно зеле
Ve6erka коментира рецептата Фъстъчено масло
Ve6erka коментира рецептата Пиле фрикасе
Весела Андонова се регистрира в сайта.
Радосвета Иванова публикува рецептата Огретен
Gaby Spasova се регистрира в сайта.
Galq Dimitrova се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Кокосово масло
Карина Трендафилова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта