Миш-маш
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2019 Много вкусни и хрупкави!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2016 Много вкусни станаха!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2016 Аз също добавих сирене и станаха наистина много вкусни и хрупкави :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2015 Вкусотия!
Моите момчета ги харесват по хрупкави!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2015 сложих сирене и кашкавал станаха превъзходни
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...