Ханъм гьобег
Нашите кулинари
        
        








| 5. | Изпрати лично съобщение | 12.06.2015 Никъде в рецептата не пише, че нишестето се разтваря в 2 с. л. вода (вж. 3-та стъпка, където е посочено количество от 100-150 мл вода). Принципно, нишестето винаги трябва да се разтваря в студена течност, иначе става на бучки, още преди да се налее в горещата смес. Трябва да се бърка постоянно, като е добре, това да става на умерен огън. Ако е необходимо, сместа може да се оттегли от котлона, когато се налива разтворенето нишесте, да се разбърка и пак да се върне на огъня. | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 29.05.2015 Истинската рецепта е с оризово брашно и карамел на дъното. Специално потърсих да видя вашата, според мен това е по-скоро импровизация. | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 01.02.2015 Много добре се получи от раз. Аз първо го опитах в заведение и ми се стори много странно, защото имаше вкус на мляко с ориз, а се оказа че няма изобщо ориз в десерта. | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 16.10.2013 Страхотен десерт,любим ни е | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Реших да пробвам рецептата, но имам въпрос: количеството нишесте, посочено в рецептата, точно ли е? Стори ми се доста, а и е абсурдно да се разтвори в 2 с.л. вода - твърде много сухо вещество и малко течност. И друго - никак не ми се получават сладкишите с нишесте, по принцип. Винаги става на бучки кремчето. Какво да направя, за да не се получава така? Не спирам да бъркам - даже понякога с миксер. Но пак става на бучки. Къде бъркам? Кога се слага нишестето - преди или след оттегляне от огъня? | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...