Бисквитена торта „Мус шоколад“
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2021 Много вкусен десерт, има вкус на карамелени бонбони. На мен обаче ми е доста сладичко, но аз по принцип не обичам много сладките неща.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2017 Получи се много добре, само че вместо в тиган, го направих в тавичка
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2017 Ммм наистина са наслада във всяка хапка!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2017 Да, Дани, може да използваш царевично нишесте.
В сайта ни може да намериш такава рецепта, която сме показвали преди време (още през 2011 година), заглавието е същото (Казан диби).
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2017 Здравейте, дали има възможност да се замени оризовото брашно с друго?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...