Бисквитена торта „Мус шоколад“
Лора и Стоян
300 мл прясно мляко 200 мл животинска сметана 150 г захар 1 пакетче бурбонска ванилова захар 4 с. л. оризово брашно краве масло за намазване канела и пудра захар за поръсване |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2021 Много вкусен десерт, има вкус на карамелени бонбони. На мен обаче ми е доста сладичко, но аз по принцип не обичам много сладките неща.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2017 Получи се много добре, само че вместо в тиган, го направих в тавичка
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2017 Ммм наистина са наслада във всяка хапка!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2017 Да, Дани, може да използваш царевично нишесте.
В сайта ни може да намериш такава рецепта, която сме показвали преди време (още през 2011 година), заглавието е същото (Казан диби).
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2017 Здравейте, дали има възможност да се замени оризовото брашно с друго?
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...