Лимонови курабийки с течен шоколад
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2014 Здравейте ,направих кекса но нещо с печенето не се получи.50 минути на 170 градуса беше недопечен и много светъл.След още 10 минути го извадих но като истина леко спадна и като се яде е като глетав -лепи се .На вкус е много хубав но следващия път смятам да го пека на 180 градуса.Ако можете да ми дадете съвет ще съм благодарна.
|
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...
Следим темата за навлизането на роботите в живота ни с нескрито любопитство. И докато се...