Чийзкейк с капучино
Лора и Стоян
![]() |
300 г моркови 1 ч. ч. пудра захар 100 мл прясно мляко 200 г заквасена сметана 250 г извара 1 шепа стафиди за поръсване 1/4 ч. л. сол 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. сода бикарбонат 1 1/2 ч. ч. олио 1 1/2 ч. ч. захар 2 ч. ч. брашно 3 яйца 2 ябълки 50 г орехови ядки 1/2 капсула ванилия (1 пакетче на прах) |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...