Круши със синьо сирене в точени кори
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2022 Станаха чудесни, ще повторя и друг път!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2016 Мъжът ми ги хареса, но аз не толкова. Моите не се надуха почти изобщо, въпреки че ги оставях по 1 час да втасват :/ С други рецепти съм се справяла по добре :) но може би при втория опит ще е по-успешно :). А и използвах мак вместо сусам.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2016 уникални
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 да
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2015 Често правя такива сиренки,но използвам краве сирене и вместо сусам,поръсвам шарена сол.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...