Фокача с кисело зеле и бекон
Лора и Стоян
220 г краве масло 220 г крем сирене 6 с. л. захар 1/4 ч. л. сол 1 ванилия 350 г брашно | за плънката: 100 г кафява захар „Мусковадо“ 100 г калети от тъмен шоколад 1 ч.л. канела 1 ч.л. сух джинджифил |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2016 малки сладки изкушения :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2014 получи се много вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2014 Вкуснии...
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2014 :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2014 Аз не харесвам джинджифил ,мисля , че канелата е достатъчно ароматна.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...