Струкли със сирене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2024 Правя ги вече 3-ти път, с ореховата плънка. Пробвах част от тестото с мое сладко, обаче установих, че плънката не бива да е влажна, сушените плодове с ядките са не случайно избрани. Кифличките са много приятни, но нямат традиционния вкус, колкото и да втасват, не стават хлебни и пухкави, остават много маслени, крехки и леко трошливи, напомнящи леко и на бисквита, (вкусна бисквита).
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...