Кисел с манго

Рецепта за деца над 6-месечна възраст от д-р Антоанета Антонова, педиатър
Източник: Бон Апети
Дата: 20.06.2007
Кисел с манго
 
Необходими продукти:
1 манго (70 г)
4 ч. ч. пшеничено нишесте (царевично)
1 ч. ч. сухо мляко


Начин на приготвяне:
1
Кисел с манго
Мангото се нарязва на парчета.
2
Кисел с манго 2
Месестата част на плода се издълбава и се смила в блендер (или се настъргва).
3
Кисел с манго 3
Сухото мляко се разтваря в студена вода според указанията на опаковката, налива се в тенджерка и се загрява.
4
Кисел с манго 4
Нишестето се разтваря в студена вода, като се разбърква.
5
Кисел с манго 5
В млякото постепенно се налива разтвореното нишесте и се бърка на котлона, докато се сгъсти.
6
Кисел с манго 6
Сместа се оставя да се охлади леко и се добавя пасираното манго. Киселът се разбърква и е готов за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: