Пъстърва "Албинос" с талятели и чушки

Източник: Бон Апети
Дата: 05.07.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 пъстърви "Албинос"
1 ч. л. риган
5 с. л. олио
1/2 глава лук
1 зелена чушка
1 червена чушка
2 скилидки чесън
1 пакет талятели
сол и черен пипер на вкус
1-2 с. л. олио
1-2 с. л. соев сос
30 г краве масло
80 г бадемови ядки
1 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Пъстърва
Пъстървите се почистват и се филетират.
2
Пъстърва
Филетата се поръсват със сол и черен пипер, овкусяват се с олио и соев сос и се оставят да престоят около 15 минути.
3
Пъстърва
След като се мариноват, рибните филета се изпичат в силно нагорещен сух тиган от двете страни.
4
Пъстърва
Талятелите се сипват в тенджера с кипнала подсолена вода и се варят до кулинарна готовност.
5
Пъстърва
Чушките и лукът се почистват и се нарязват на ивици, а скилидките чесън – на половини.
6
Пъстърва
Зеленчуците се запържват за кратко в нагорещеното олио и се овкусяват със сол и риган.
7
Пъстърва
Сварената паста се отцежда от водата, сипва се при зеленчуците и се разбърква добре.
8
Пъстърва
Бадемите се смилат в блендер с малко сол, след което се запържват за кратко в маслото.
9
Пъстърва
Порциите се оформят, като във всяка чиния се сипва от пастата, върху нея се поставя парче риба и се поръсва с бадемите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: