Кисел с манго
Лора и Стоян
200 г телешко месо с кост 5-6 с. л. зехтин 1 в. ч. бяло вино 1 скилидка чесън 1 глава лук 1 стрък целина 2 моркова 3 шепи сушени манатарки 30 г краве масло 500 г ориз "Арборио" морска сол на вкус 1-2 дафинови листа 1 морков 1 глава лук 1 стрък целина 1 с. л. настърган пармезан |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2017 Нямах телешко месо и направих ризотото с телешки бульон (кубче). Въпреки това, резултатът беше много вкусен!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...