Пиле с череши

Дата: 06.06.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
70 г пилешки гърди
1 морков
10-12 череши
10 мл краве масло
1 ч. л. царевично (пшеничено) натурално нишесте
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле с черешиМесото се нарязва на малки кубчета.
2
Пиле с череши 2Морковът се почиства и се настъргва на едро ренде.
3
Пиле с череши 3Маслото се разтопява в тенджера, сипват се кубчетата месо и настърганият морков, добавя се малко топла вода и продуктите се задушават около 15 минути.
4
Пиле с череши 4След това се прибавят почистените от костилките череши и се вари още 10 минути.
5
Пиле с череши 5Нишестето се разтваря в 2 с. л. студена вода и се сипва накрая, за да се сгъсти ястието.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


275 ДУШИ ОНЛАЙН
Alex Kikiov се регистрира в сайта.
Евелин Иванова се регистрира в сайта.
Kalinka Georgieva се регистрира в сайта.
Vanya Bozhikova се регистрира в сайта.
Bahri Ahmedov се регистрира в сайта.
е се регистрира в сайта.
Ivan Soitarov се регистрира в сайта.
Marina Zhelyazkova коментира рецептата Кюфтета от просо
Кремена коментира рецептата Адана кебап
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта