Подлучен агнешки кебап

Източник: Бон Апети
Дата: 31.05.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г агнешко месо
2-3 стръка пресен чесън
1 домат
2 с. л. олио
1 с. л. краве масло
3 ч. л. брашно
1 ч. л. червен пипер
черен пипер и сол на вкус
пресен джоджен и магданоз за поръсване



Начин на приготвяне:
1
Подлучен агнешки кебап
Агнешкото месо се нарязва на кубчета и се задушава в предварително нагорещените масло и олио.
2
Подлучен агнешки кебап 2
Когато месото се зачерви, се добавя нарязаният наедро чесън и при нужда се налива малко вода.
3
Подлучен агнешки кебап 3
Подправя се с червен и черен пипер и се посолява на вкус.
4
Подлучен агнешки кебап 4
Доматът се нарязва на кубчета.
5
Подлучен агнешки кебап 5
Когато месото остане на мазнина, се сипва брашното.
6
Подлучен агнешки кебап 6
Добавят се кубчетата домат и се разбърква.
7
Подлучен агнешки кебап 7
Накрая се налива топла вода, колкото да покрие месото.
8
Подлучен агнешки кебап 8
Ястието къкри около 10 минути, след това се подправя с пресен джоджен и магданоз и е готово за сервиране.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


246 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: