Хляб по тоскански
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2017 Получи се страхотен! Много вкусен и лесен :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.08.2016 Най-сетне една читава рецепта за тесто за киш! Оказва се трудно д се намери :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...