Панирани калмари
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2017 Дарко, може да се съхранява толкова дълго, колкото е срокът за съхранение на кокосовите стърготини, които си използвал за приготвянето му.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2017 Колко време може да се съхранява.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
31.07.2016 Кокосовото масло се добива чрез изцеждане на млякото от стърготините ,което след това се вари и пак се прецежда или се оставя да престои в хладилник ,за да се отдели мазнината по естествен начин.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
04.05.2014 Доста търпение трябва да има човек хихих :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2014 Направих го в по-малко количество и в блендера на пасатора. Може би с робот ще стане по-бързичко, но и така се получи. Прилича на кокосова мана, която бях купувала по Интернет. Ще го използвам за домашни бонбони Рафаело, които ще приготвя за имения ден на дъщеря ми.
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...