Рошави вегански сладки
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2017 Много приятен десерт, определено ще го правя и друг път.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2017 ПРЕКАЛЕНО е мазно и тежко! Не ни допадна този вкус. Основния продукт е масло, какво друго да се очаква. Не бих го направила втори път. По класическата рецепта е много по-вкусно. Това е моето мнение.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2017 Присто превъзходно днес го направих за втори път...
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2017 Да, може да се използва прясно мляко.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2017 Здравейте може ли за сиропа да се използва прясно мляко вместо вода?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...