Кокосови сладки
Нашите кулинари
        
        








| 6. | Изпрати лично съобщение | 19.10.2013 Много вкусен с чаша топло мляко | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 09.01.2014 Ах,тази рецепта! :) | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 17.10.2013 Рецептата е такава – топките стават твърди. Ако се съхраняват или покрият с хартия, трябва да омекнат. Определено, обаче, са по-вкусни, потопени в гореща напитка като кафе или чай. Предимството на това, че са твърди, е че могат да се съхраняват по-дълго време. Мазнина не се слага, защото ще гранясат.
Ако все пак искате да останат по-меки, ги печете по-кратко – около 40 минути. | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 И моите станаха като камъни. Предполагам, че печенето е много или както спомена г-н Денев може би трябва мазнина. Моля да ми кажете каква е грешката, за да мога да го направя втори път и да е  успешен. :) | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 30.11.-0001 Има проблем. Не може във форма за брюле да се пече 45 мин. а на топки 1 час и 15 минути. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...