Коледен шоколадов кейк „Пампепато“
Лора и Стоян
43. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2020 Отне повече време за печене.
|
42. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 18.07.2018 Много пухкав и вкусен!
|
41. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.08.2017 Получи се супер. Сложих 100мл. по-малко олио и 50мл. повече мляко.
|
40. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Силвия, при нас кейкът се изпече много добре. Ако искаш да опиташ отново, следващият път може да намалиш количеството на олиото на 300 мл и да печеш 10 минути повече, като е добре, кейкът да се пече на ниското ниво във фурната.
|
39. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2015 Пекох го 1 час и бях сигурна, че е изпечен, но когато изстина и го разрязах беше леко глетав. Дали не е от голямото количество олио? Семейството ми не го хареса, а е доста голям- ще си го ям сама цяла седмица...
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...