Коледен шоколадов кейк „Пампепато“
Лора и Стоян
44. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2023 При мен също кекса остана леко глетав в средата. Иначе е много ефектен. Следващият път ще намаля количеството олио.
|
43. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2020 Отне повече време за печене.
|
42. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2018 Много пухкав и вкусен!
|
41. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2017 Получи се супер. Сложих 100мл. по-малко олио и 50мл. повече мляко.
|
40. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Силвия, при нас кейкът се изпече много добре. Ако искаш да опиташ отново, следващият път може да намалиш количеството на олиото на 300 мл и да печеш 10 минути повече, като е добре, кейкът да се пече на ниското ниво във фурната.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...