Коледен шоколадов кейк „Пампепато“
Лора и Стоян
44. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.10.2023 При мен също кекса остана леко глетав в средата. Иначе е много ефектен. Следващият път ще намаля количеството олио.
|
43. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2020 Отне повече време за печене.
|
42. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 18.07.2018 Много пухкав и вкусен!
|
41. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.08.2017 Получи се супер. Сложих 100мл. по-малко олио и 50мл. повече мляко.
|
40. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Силвия, при нас кейкът се изпече много добре. Ако искаш да опиташ отново, следващият път може да намалиш количеството на олиото на 300 мл и да печеш 10 минути повече, като е добре, кейкът да се пече на ниското ниво във фурната.
|
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...
С уникалното си присъствие в кулинарното шоу Hell's Kitchen, успешна верига ресторанти и завидно състояние...