Кейк „Зебра”
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2014 Невероятна вкусотия. Аз използвах тестото докрай, но не съм набрашнявала плота и затова тестото не е поело излишно количество брашно. Работи се лесно с тестото и лесно се отделят изрязаните сладки просто с една тънка лопатка се прехвърлят в тавата.Рецептата определено ще се прави пак ;-)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2014 Правих ги вече два пъти. Първия път станаха много твърди и сама си ги ядох. Втория път сложих и 1 бакпулвер и станаха чудесни!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2013 вчера приготвих тези невероятни сладки.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2013 Страхотни са!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2013 Страхотни сладки!!!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...