Кейк „Зебра”
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2014 Невероятна вкусотия. Аз използвах тестото докрай, но не съм набрашнявала плота и затова тестото не е поело излишно количество брашно. Работи се лесно с тестото и лесно се отделят изрязаните сладки просто с една тънка лопатка се прехвърлят в тавата.Рецептата определено ще се прави пак ;-)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2014 Правих ги вече два пъти. Първия път станаха много твърди и сама си ги ядох. Втория път сложих и 1 бакпулвер и станаха чудесни!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2013 вчера приготвих тези невероятни сладки.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2013 Страхотни са!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2013 Страхотни сладки!!!
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...