Захаросани ябълки
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2020 Много вкусни и лесни!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2020 Катя Караджова, благодарим ви за коментара! Да, чаени трябва да са лъжичките. Направихме корекция в рецептата. Поздрави от нас!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2020 Здравейте, направих бисквитите и мога да споделя, че наистина са много сполучливи, чудесно допълнение към чай или кафе. Онова, на което искам да обърна внимание е количеството набухвател посочено в рецептата - замислих се дали няма грешка: 2с.л бакпулвер.....все пак реших да я направя така, както е посочено и съм категорична, че това количество е меко казано неприлично много - не че не се получиха бисквитките, но определено имат послевкус на бакпулвер, което мисля, че не се търси като краен резултат. Бих останала доволна ако се обърне внимание на този коментар и се провери, съответно направят необходимите корекции в рецептата.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2020 Наложи ми се да добавя едно яйце, тъй като беше много ронливо тестото
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2016 Много са добри. по-скори са специални. Снимка ще ви покажа следващия път, когато се постарая малко повече за външния им вид.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...