Кокосови сладки
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2013 Много вкусен с чаша топло мляко
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2014 Ах,тази рецепта! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2013 Рецептата е такава – топките стават твърди. Ако се съхраняват или покрият с хартия, трябва да омекнат. Определено, обаче, са по-вкусни, потопени в гореща напитка като кафе или чай. Предимството на това, че са твърди, е че могат да се съхраняват по-дълго време. Мазнина не се слага, защото ще гранясат.
Ако все пак искате да останат по-меки, ги печете по-кратко – около 40 минути.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И моите станаха като камъни. Предполагам, че печенето е много или както спомена г-н Денев може би трябва мазнина. Моля да ми кажете каква е грешката, за да мога да го направя втори път и да е успешен. :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Има проблем. Не може във форма за брюле да се пече 45 мин. а на топки 1 час и 15 минути.
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...