Бостанска салата
Лора и Стоян
1 пъпеш сокът от 1/2 лимон сокът от 1/2 портокал 1 пакетче ванилия 2 с. л. захар 2 топки сметанов сладолед 2-3 капки ликьор от череши 20 мл коняк 2 коктейлни череши 2 смокини от сладко 150 г фрицептура (сладко от портокали) 10 зърна бяло и червено грозде 1/2 банан 1/2 круша 5-6 сини сливи 1 нектарина едра пудра захар за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...