Бостанска салата

Дата: 01.09.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 диня
1 пъпеш "Медена роса"
1 оранжев пъпеш
200 г цедено кисело мляко
50 мл мента
1/2 бурканче конфитюр от смокини
1 с. л. мед
 

Начин на приготвяне:
1
Бостанска салатаЦеденото кисело мляко, конфитюрът, ментата и медът за дресинга се смесват и се разбиват много добре.
2
Бостанска салата 2Пъпешите и динята се почистват от семето. С подходяща лъжица се оформят топчета.
3
Бостанска салата 3Плодовите топчета се поставят в половинките на издълбания пъпеш, поливат се със сос и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


138 ДУШИ ОНЛАЙН
Viktoria Pronenkova се регистрира в сайта.
Виждан Ахмед коментира рецептата Доматена супа
Mim Mim се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Зампоне с леща
Дарко коментира рецептата Мъфини „Червено кадифе”
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта