Котлети от сьомга на барбекю

Дата: 14.04.2010
Източник: Бон Апети
Котлети от сьомга на барбекю
 
Необходими продукти:
800 г котлет от сьомга
1 стрък праз
8–10 зърна кафе
50 г майонеза
2 с. л. горчица със семена от синап
2 с. л. мед
1 връзка копър
 

Начин на приготвяне:
1
Сьомгата се нарязва на котлети по 200 г, които се намазват от двете страни със зехтин. Всеки котлет се пече на барбекю по 6–8 минути от едната страна, след което се обръща и изпечената страна се намазва с глазурата от горчицата, меда, копъра и майонезата.
2
Сервира се, като намазаната страна остава отгоре и се завива с бланширани пера праз. Декорира се със зърната кафе.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Паста „Пица”
Daniela Petkova се регистрира в сайта.
Ралица Цонкова се регистрира в сайта.
Rennie Spassova се регистрира в сайта.
Teodora Todorova се регистрира в сайта.
Julia Dimitrova се регистрира в сайта.
Mariq Ivancheva се регистрира в сайта.
пламен се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта