Поширано руло от риба пангасиус с аспержи

Дата: 13.04.2010
Източник: Бон Апети
Поширано руло от риба пангасиус с аспержи
 
Необходими продукти:
800 г филета от риба пангасиус
1 авокадо
80 г червен лук
2 скилидки чесън
1 щипка пресен магданоз
5–6 капки сос „Табаско“
1 ч. л. захар
1 ч. л. сол
100 мл зехтин
4 домата (средно големи)
2 стръка див лук
60 мл сметана за готвене
80 г бели аспержи
80 г зелени аспержи
10 г краве масло
сокът от 1 лимон
сол и черен пипер на вкус
120 г черни спагети
1 с. л. зехтин
40 г краве масло
100 мл лимонов сок
 

Начин на приготвяне:
1
Поширано руло от риба пангасиус с аспержиФилетата се овкусяват с лимоновия сок, сол и черен пипер. Аспержите се обелват и се варят 5 минути във вряща подсолена вода с маслото. След като се готови, се изрязват 5 см от връхчето надолу.

2
Поширано руло от риба пангасиус с аспержи 2Връхчетата се поставят в средата на филетата риба и се завиват рула. Защипват се с клечки за зъби през средата на рулото и се пошират на водна баня до готовност. Остатъкът от аспержите се използва за супата.
3
Поширано руло от риба пангасиус с аспержи 3Във вряща вода със сол и няколко капки зехтин се сваряват спагетите. Отцеждат се и се задушават в маслото. Прибавя се сметаната и след като се сгъсти, съдът се оттегля от огъня. Тогава се прибавя нарязаният наситно див лук.
4
Поширано руло от риба пангасиус с аспержи 4Доматите се обелват и се отстранява вътрешната част със семената. Нарязват се на ситни правилни кубчета.

5
Поширано руло от риба пангасиус с аспержи 5Авокадото се обелва, костилката се отстранява внимателно и се нарязва на също толкова големи кубчета. Червеният лук се подготвя по същия начин, чесънът се пасира и всичко се поставя в купа. Прибавят се магданозът, табаското, захарта, солта, зехтинът, лимоновият сок и всичко се разбърква. Оставя се да отлежи 20 минути.
6
Поширано руло от риба пангасиус с аспержи 6Сервира се в подходящи чинии, като в средата се поставят рула риба, а около тях се подрежда гарнитурата и се полива със соса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


122 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта