Поширано руло от риба пангасиус с аспержи
Лора и Стоян
![]() |
400–500 г пилешки гърди 1–2 щипки сол 1–2 щипки гранулиран чесън 1 ч. л. сос „Уорчестър“ 1 ч. л. горчица 5 с. л. кисело мляко 1 картоф 1 ч. ч. галета 50 г орехови ядки 3–4 стръка магданоз |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...